hasilnya..

Tuesday, November 19, 2013

.A-DHA skincare.

bismillah.
ni update laju-laju ni.sebab ada keje kat lab.soo...update selaju yang mungkin.

untuk peminat A-DHA skincare
kami agen SAH amoi heaxa ye.

sebenanrnya saya tolong hanis je.tapi boleh je kalau nak order.takde masalah.barang pun sama je.kat bawah ni semuaaa A-DHA skincare ye.dan kebaikan dia.kebanyakkannya apa yang saya alami sendiri






sabun ni ada 2 size.besar dan kecil.
nak jimat lebih beli besar.dan korang boleh potong jadik kecik.yg kecik tu pun boleh potong juga.soo..guna sikit-sikit.
sabun ni tak mudah cair
apa yang best tentang sabun ni.
* dia cuci bersih muka kita.maksodnya boleh terasa kulit kita bebas je!menyeluruh.tak perlu sental muka tu kuat-kuat.just urut cuci biasa macam tu je
* tak pedih dan tak memerahkan muka.
* kulit cerah sekata
* bebas minyak.mcm sy ni sebab lama sangat minyak tu bemukim kat situ.so take time la kan.tapi da lagi baekkk dari dulu
* bintik-bintik hitam pudar.ni best!sebab da try macam-macam.tapi alhamdulillah.jodohnya dengan A-DHA.gituuu ;p

....................






serum ni macam serum biasa tekstur dia.tak terlalu pekat dan tak terlalu cair.
cara pakai : calit sikit kat muka,dahi.then ratakan..pakai lepas cuci muka guna sabun A-DHA
apa yang best tentang serum ni
* dia lembut.tak pedih.tak 'keras' kat muka
* muka jadik lembut.hari-hari i pegang muka i uuuu... haha
* pori-pori mengecil.so kulit nampak cantek!mcm pakai mekap.tapi takde pon
* kulit cerah sekata.takde tompok-tompok
* memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam-bila korang pakai dengan sabun A-DHA tu.dia memang bergabung hebat la kann..dan hasilnya.alhamdulillah.
* kalau ada jerawat, (ni dari apa yang customer berjerawat bgtau la.sbb sy takde jerawat).jerawat cepat kecut.dan kesan pun cepat hilang

....................



set ni ada 2.hijau dan pink
pink - untuk kulit normal
hijau - kulit sensitif
serum dan sabun tu sama macam dekat atas.
nak lagi kesan lebih efektif,harusla pakai satu set kan.sebab krim ni membantu lagi untuk mendapatkan kulit yang sihat.cantek dan berseri.hah.macam iklan kann






alhamdulillah.sejak guna A-DHA nampak perubahan pada kulit.
masalah bintik hitam alhamdulillah.da nampakkk sangat kesan positif.cuma kulit berminyak tu.takpeela.pelan-pelan.minyak tu pun lama da wujud kat situ.ingat senang-senang ke nak blahkan dia.mestila amik masa kan..insyaALLAH.lama-lama okei



nak diingatkan.kesan CEPAT atau LAMBAT tu bergantung pada individu.sebab lain orang lain kondisi kulit dia kan.dan lain cara dia menjaga kulit dia.kalau jenis yang malas nak jaga,kejap pakai kejap tak.kejap tukar-tukar produk memanglaaa tak sama dengan orang yang hari-hari pakai ikut aturan yang betul.dan lagi satu.bila pakai ni,janganla cepat sangat nak bermekap.biakan kulit tu bebas.beri dia benafas.wah!kemaen laaa..hahaha



nak order??
sms 0142786561
atau 
wassap 0169002621
atau 
wechat CantekGorgeous


nota kaki : kat sidebar ni ada pic produk A-DHA kan.klik je.korang boleh teros pm page tersebut.nak wassap atau wechat atau sms pon boleh.hanis akan bantu korang.

No comments: