hasilnya..

Monday, November 18, 2013

.glitter shawl.

ni lima minit tadi punya entry.sebelum tuan blog pegi pandai apa dia tekan ntah semua entry blog hilang *nanges!*

betulla..jantung macam lajuu jeee sekarang.macam tekesan jugakla kat hati perasaan bila sendiri terdelete post-post yang dulu tu..huhu.macam ni rupanya dia punya sedih bila blog takda kan.yelaa.kalau da semua entry kau pergi delete.sama la kan macam blog takda..menyesal pulak tadi rajen sangat 'kemas' entry kat draft.last-last semua pi delete

*nanges!*


takpelaaa..mari bina hidup blog yang baru *nanges!*


dari entry yang da delete dulu tu.terdelete dulu tu.ada saya cerita pasal shawl glitter chiffon ni.masuk ni da 3 kali kami repeat stock.alhamdulillah.ramai suka shawl ni.sebab memang tengah in kot.jadi semua orang berebut nak pakai shawl ni.


material : glitter + chiffon (dia ada 2 bahagian.sebelah chiffon sebelah glitter..bukan depan belakang tau!.dan bahagian glitter tu tak gatal bila korang pakai ye)





RM25 (nak lelong harga sedara mareee sahabat handaiii.sebeb nak abiskan stock yang ni)
NORMAL PRICE RM33

nak order
sms 0142786561
atau 
wassap 0169002621



orange 

....................

pink / furshia pink

....................

gold + purple

....................

gold + green (mcm hijau pucuk pisang).cantek!!

....................

blue + green

....................



 ni contoh bila pakai shawl glitter chiffon ni