hasilnya..

Wednesday, November 20, 2013

.halfmoon glitter chiffon 2 layer shawl.

hah tadi tu shawl glitter chiffon biasa kan.yang ni halfmoon punya..suka tak?suka tak?dannn yang paling best.dia 2 layer.sooo cantek la kan.sebab glitter tu dia layerkan dgn chiffon.comel sangat kombinasi dia ;) dan untuk halfmoon glitter chiffon 2 layer shawl ni,ada piping kat keliling tudung.so bila pakai dia nampak sweet je.senang bentuk dan terletak. best betul! dah la color comel-comel.lepas tu senang bentuk.aishh... confirm la kena grab cepat kan! ;)


sy akan upload sikit dekat sini.color yang lain,boleh tengok dekat page Lawa Land .ada banyak pilihan color.dalam 16 pilihan color macam tu.



material : glitter + chiffon plain + piping
ukuran : 153cm x 70cm
harga : rm35 exc postage (HARGA PROMOSI!!)


 code : HG04
...................

  code : HG05
  ...................

  code : HG08
  ...................
  
  code : HG10
  ...................

 code : HG11
 ...................



macam biasa.kalau nak order boleh teros 
sms : 0142786561
wassap : 0169002621