hasilnya..

Wednesday, November 20, 2013

.glitter chiffon shawl .

assalamualaikum.

hari tu sy ada upload glitter chiffon shawl kan.tapi color tak banyak da.kali ni,da restock da..color pon banyak yang comel-comel kali ni.ramai rupanya yang suka shawl ni.maybe sebab senang bentuk kot.sy ada satu.senang nak pakai.tak melekap kat dahi.tak confident sikit pakai shawl yg melekap kat dahi,sbb rasa bentuk muka tak sesuai..lagi satu mesti rasa rambut keluar kat dahi.tak cool langsung.hahaha..tapi yang ni.okei.alhamdulillah.terletak je.mcm bawal ;)


sy upload sikit ye color yang cantek-cantek.yang lain boleh pegi usha dekat page lawa land .nnti hanis akan tolong korang jawab macam-macam soalan pasal shawl ni ;)


material : separuh chiffon + separuh glitter
ukuran : 172cm x 60cm
harga : rm25 exc postage (HARGA PROMOSI)


 code : GC11
....................

  code : GC08
  ....................

  code : GC07
....................

  code : GC04
  ....................

 code : GC13 (warna ni comelll sangat.ada yang order ni utk pakai masa nikah ;) )
....................



macam biasa.kalau nak order boleh teros 
sms : 0142786561
wassap : 0169002621