hasilnya..

Thursday, April 17, 2014

.singgah saja!.

lamanya tak bukak blog.theheee
sejak pegi pandai sangat kemas blog sampai terdelete semua entry dari 3 4 taon lepas,
teros sampai sekarang da tak update da
malas betul.kadang tak malas tapi macam ada benda lagi penting kena buat
alhamdulillah suka da dengan hidup sekarang
dulu suka jugak.
tapi dulu rasa macam banyak gak masa lapang
boleh pegi layan running man sampai pukul 3 pagi
boleh tido lama
boleh keluar jumpa kawan-kawan

sekarang ni kurang da masa lapang macam dulu
sebab da isi dengan benda lain
alhamdulillah
beguna jugak masa yang allah bagi
kalau tak engkauu asyik buang masa aje
huhuhu

sejak paten da kawen rahmah da duduk eco da jarang da jumpa
lagilaaa sejak diaorang pun da bisnes juga
ahahahaha
kalau dulu aku la yang selalu tak ada bila kelua jumpa kawan-kawan
sebab aku je yang busy
lepas tu tak pandai bagikan masa
kelibut lebih.so selalu laa tak dapatla join diaorang

sekarang bila da tau nak bagikan masa
budak 2 orang tu pulak da start busy jugak
busy bisnes
ahahaha
kemaennn kau
paten da start bisnes kek dia da
tapi  tak pernah pon rasa.;p
nanti cerita pasal kek dia heh

rahmah sejak da berhenti keje.duduk eco.dia bisnes jugak
bisnes jaga anak
tapi pon dia freelance engineer
dia malas sikit nak bisnes jejual barang ni
tak kose agaknya.

Lawa Land sekarang alhamdulillah
da ada nampak sikit perubahan
barulaaa aku tau susah gila kot nak betul-betul involve ngn bisnes ni
memang la da lama bisnes
tapi dulu tak besistem
semua tindakan adalah sesuka hati haku
agak nak buat ni.buat.
agak telupa nak kira stok..biarkan
tu yang manjang tak cukup masa
sebab mungkin time management tu salah
sekarang alhamdulillah
tu pun banyak gila kena belajar
doakan heh

eh.panjang pulak.
tadi kata malas

nanti-nanti kita update lagi okei!

dia takleh janji
kalau janji haramm.kelaut peginya janji tuu
dia kena macam ni

tengah buat keje.
tiba-tiba blur 

bukak blog
UPDATE!!
gituuuu...  ;)


No comments: