hasilnya..

Monday, August 29, 2016

.ada sales dekat Heaxabell dan Lawa Land.

Assalamualaikum

Lawa Land dan Heaxabell sekarang tengah buat sales tau.bederet punya sales

Yes.Lawa Land masih lagi bekerjasama dengan Heaxabell.tu nanti kita cerita next post ok.
Amboi.ada cita-cita next post.heh

Kurung,Tunic,Tatiskincare, charms, elysian --> ni antara item yang termasuk dalam sales item.
Korang klik je hashtag tu lepas tu terus shopping ok
Sekarang dah senang.nak apa klik je hashtag.
Dulu susah.nak kena type sesatu perkataan.sekarang,tak payah type
Pergi dekat ig.klik je la hashtag yang owner brand da create tu
Harga
Size
Color yang available
Semuaaa ada dekat hashtag tu
Tapi tu pon ada yang malas jugak.
Hahaha.pleaseee rajin please





Antara item dalam #clearencesale 


Antara item dalam #sofeaheaxabellbirthdaysale





 Antara item dalam #heaxabellmerdekasale


So cepat pergi dekat
Instagram : lawa_land

Facebook : Lawa Land

No comments: